VikingArna logo
Be scout now

Med en ny generasjon rovere for døren, er det mange aktiviteter man kan gjennomføre. I denne bloggen kommer roverlagets medlemmer til å skrive om sine erfaringer fra møtene, som del av data og internett-merket de skal gjennomføre.

Blogginnleggene kommer under, nyeste innslag øverst.

Nye rovere og terminliste

Torsdag 19. august 2021, roverrommet i Fangeleiren.

Ansvar: Roverlagsleder Sindre

Oppmøte: Kristine, Gjert, Marius, Daniel, Eline & Cecilie.

Etter et år med pause for roverlagets ukentlige aktivitet, var tiden nok en gang inne for å lage en terminliste. Denne gang var de nyeste tilskuddene til roverlaget invitert, og de fikk en innføring i hvordan det er å være del av roverlaget, og hva aspirant-perioden innebærer.

Aspirantene som møtte fikk også mulighet til å slippe møteprikker for å glemme blomsterkrans på møtene, og gjett om de hoppet på denne muligheten! Det viste seg å være mindre utfordrende å gjennomføre enn det Kristine hadde tenkt, så alle aspirantene gjennomførte med glans. Bildene som dette medførte var strålende, så man kan ikke klage heller. De som ikke kom på møtet mistet denne muligheten, men kanskje det dukker opp en ny sjanse i fremtiden?

De nye roverne er fulle av stil, som man kan se på bildene til høyre. Visste du at 16-åringer klarer å presse seg inn i kostymer ment for 6-åringer? Nå vet du det. (Ja, to av bildene er samme person, som klarte å få på seg både den vanskelige jakken, OG den umulige heldressen. Respekt ass)

Skrevet av: Kristine, rover